Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Feta met tapenade in bladerdeeg


  • Ingredienten:
bladerdeeg, feta-kaas, groene tapenade en eventueel wat eigeel
  • Beschrijving:
Bladerdeeg ontdooien, oven voorverwarmen (200 graden Celcius).Ontdooi het bladerdeeg. Snijd de plakken in tweeen of in vieren (vierkantjes), afhankelijk van hoe groot je de hapjes wilt maken. Doe er een stukje feta in en een klein beetje groene tapenade (als je het bladerdeeg in tweeen hebt gesneden ongeveer een theelepel per hapje). Vouw het bladerdeeg dicht en druk het goed aan. Gebruik eventueel wat eigeel om de hapjes wat glans te geven, en bak ze daarna 15-20 minuten in de oven.

Reacties op Feta met tapenade in bladerdeeg

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: