Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Roggebrood met komkommer en krab


  • Ingredienten:
1/2 komkommer, zout, 1 lente/bosuitje, 1 pakje (ca. 125 g) krabsticks (surimi), 2 eetlepels pittige tomatenketchup, 1 mespuntje gemberpoeder, 1/2 eetlepel ketjap manis, 1/2 pakje roggerondjes of 1/2 pakje donker roggebrood.
  • Beschrijving:
Was de halve komkommer, halveer deze in de lengte, verwijder de zaadjes en rasp hem grof. Breng op smaak met een beetje zout. Hak het uitje fijn. Snijd de krabsticks in kleine stukjes. Meng de tomatenketchup met gemberpoeder en ketjap manis. Schep komkommer en krab door elkaar en meng het tomatensausje erdoor.Beleg de roggerondjes of de in vierkantjes of in helften gesneden roggesneetjes met het mengsel.

Reacties op Roggebrood met komkommer en krab

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: