Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Artisjokkenbodems gevuld met tonijn


  • Ingredienten:
8 witte bodemhammen, 1 knoflookteen, 3 eetlepels olijfolie, 8 artisjokkenbodems(uit blik), 1 blikje tonijn(op water), 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 2 eetlepels gezeefde tomaten(uit pak of blik), 1 eetlepel fijngeknipte bieslook.
  • Beschrijving:
Verwarm de oven voor op 180?C. steek met behulp van een glas 2 rondjes uit elke boterham. Roer de knoflook uit de knijper door de olijfolie. Spoel de artisjokkenbodems af en laat ze uitlekken. Laat de tonijn uitlekken.Smeer elk broodrondje dun in met de knoflookolie. Leg ze in de oven en bak ze ongeveer 5 minuten knapperig en lichtbruin. Meng de peterselie en de gezeefde tomaten door de tonijn. Vul de artisjokkenbodems met dit mengsel. Leg de geroosterde broodrondjes op een schaal. Leg op elk rondje een gevulde artisjokkenbodem en strooi er bieslook over.

Reacties op Artisjokkenbodems gevuld met tonijn

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: