Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Abrikozenbroodjes


  • Ingredienten:
24 gedroogde abrikozen1 dl witte wijnschil van 1 cirtoen, in reepjes gesneden4 dunne sneetjes oud brood, ontkorstboter of margarine2 theelepels vanillesuikerca. 1 dessertlepel lichtbruine basterdsuikerpoedersuiker
  • Beschrijving:
Week de abrikozen enkele uren in de wijn, waarin citroenschil en wat water, tot ze mooi gezwollen zijn.Verwarm de oven voor op 150 graden.Besmeer de sneetjes brood met boter en snijd ze doormidden.leg op iedere helft 3 abrikozen, druk ze goed stevig in het brood.Meng vanillesuiker en basterdsuiker en bestuif hier het brood mee.Leg de sneetjes op een vel aluminiumfolie op een bakplaat.Plaasts de bakplaat in het midden van de oven.Laat de abrikozenbroodjes in ca. 35 minuten krokant worden.Bestuif ze met poedersuiker en geef ze warm.

Reacties op Abrikozenbroodjes

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: