Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees


  • Ingredienten:
2 bosuitjes, 1 rode paprika, 2 eieren, 1 pakje diepvries bladerdeeg, 250 gr. shoarmavlees, 2 eetl. zonnebloemolie
  • Beschrijving:
Verwarm de oven voor op 200 gr. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Snijd van de paprika kleine blokjes. klop de eieren los. Laat het bladerdeeg ongeveer 10 min. ontdooien.Bak het shoarmavlees in de olie in ongeveer 5 min. bijna gaar. Mocht het vlees uit erg grote stukken bestaan, snijd het dan wat kleiner. Schep het vlees af en toe om. Doen het vlees in een kom. Schep de bosuiringetjes, paprikastukjes en de helft van het eimengsel door het vlees. Leg in het midden van elk plakje bladerdeeg wat van de shoarmavulling. Bevochtig de randen van het deeg. Vouw het deeg als een saucijzenbroodje op, plak de zijkanten op elkaar en vouw ze een stukje om. Plak ook de naad aan de bovenkant goed vast. Smeer de bovenkant van de broodjes in met losgeklopt ei. Leg de broodjes op de bakplaat en bak ze in de oven in ongeveer 20 minuten knapperig en lichtbruin.

Reacties op Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: