Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Crostini met tomaat en ansjovis


  • Ingredienten:
1 klein stokbrood voor 8 sneetjes - 2 eetlepels olijfolie - 2 teentjes gehakte knoflook - 4 gehakte tomaten - 1 eetlepel vers gehakte basilicum - 1 eetlepel tomatenpuree - 8 ansjovisfilets uit blik - 12 gehalveerde zwatre olijven - zout - zwarte peper - 1 takje verse basilicum voor garnering
  • Beschrijving:
Snijd van het stokbrood 8 schuine sneetjes
van 1 cm dik en rooster ze bruin
Verhit de olie en bak de knoflook
met de tomaten 4 minuten
Roer de basilicum en tomatenpuree erdoor
Breng het op smaak met zout en peper



Lepel het tomatensausje op de sneetjes
Leg hierop de ansjovis en olijven
Garneer met een takje basilicum

Reacties op Crostini met tomaat en ansjovis

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: