Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Baguette provencale met hummus en spinazie


  • Ingredienten:
1 Baguette Provencale (met zongedroogde tomaatjes en olijfolie); 50 g jonge spinazieblaadjes; 1 geroosterde in reepjes gesneden rode en gele paprika
hummus:
2 teentjes look; 1 blik (400g)uitgelekte kikkererwten; 1 el citroensap; 2 el olijfolie; 2 el grof gehakte bladpeterselie; cayennepeper en zeezout
  • Beschrijving:
Doe de look samen met de peterselie, het citroensap, de olijfolie en de helft van de kikkererwten in een kom en bewerk met de staafmixer tot een glad mengsel.Voeg de rest van de kikkererwten bij; mix nog eens kort en breng op smaak met cayennepeper en zeezout.Snij het brood overlangs open; bestrijk met hummus; schik er de reepjes paprika bovenop; ga verder met de spinazie;

Reacties op Baguette provencale met hummus en spinazie

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: