Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Gepofte aardappel met roerei


  • Ingredienten:
* 2 grote aardappelen om te poffen
* 4 eieren
* pijpajuintjes
* 2 italiaanse tomaten
* peterselie
* peper, zout
  • Beschrijving:
Boen de aardappelen goed schoon en prik de schil in met een vork. Wrijf wat zout in de schil en leg de aardappelen op een bakplaat.
Bak de aardappelen ca. 1 uur op een 190?C voorverwarmde oven tot ze gaar zijn en een knapperig schilletje hebben.Snij de aardappelen in de lengte door en hol ze uit. Laat nog een dunne laag aardappel zitten.
Breek de eieren, klop ze los, gooi ze in de pan en bak ze al roerend op. Ze mogen nog wat 'plakkerig' zijn. Haal de pan van het vuur.
Doe vervolgens de pitjes uit de tomaten en snij het vluchtvlees in stukjes. Snij de pijpajuintjes in ringetjes. Snipper een beetje peterselie.
Roer de tomaat, ui, peterselie onder het roerei, kruidt het met peper en zout en schep vervolgens het mengsel in de aardappelen.
Zet nog een minuutje of 5 in de oven om even door te warmen.

Reacties op Gepofte aardappel met roerei

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: