Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Gamba s met knoflook


  • Ingredienten:
6 teentjes knoflook - 2 rode Spaanse peper - 30 gamba's - 1 1/2 dl olijfolie traditioneel
  • Beschrijving:
Pel de knoflook en snijd ze in plakjes.
Maak de pepers schoon, verwijder de zaadjes en
snijd het vruchtvlees in ringetjes.
Pel de ganba's, verwijder het donkere rugnerfje,
spoel ze met koud water en dep ze droog.
Verhit de olie met de knoflook en peper
in een ruime roestvrijstalen pan.
Neem als de knoflook begint te kleuren de pan van
het vuur en schep de gamba's door de hete olie.
Laat het 2 minuten staan en doe alles over
in een hittebestendige schaal.
Laat de gamba's in de olie afkoelen tot kamertemperatuur.
Lekker met stokbrood om in de olie te dopen.

Reacties op Gamba s met knoflook

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: