Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Artisjokbasilicummousse met parmaham


  • Ingredienten:
1/2 potje gemarineerde artisjokharten (a 285 g)
? 1/2 zakje verse basilicum (a 15 g)
? zout en versgemalen zwarte peper
? 1 plakje parmaham (vleeswaren)
  • Beschrijving:
Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum in keukenmachine of met staafmixer pureren. Eventueel nog extra olie uit potje toevoegen om mousse smeuiger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Van parmaham 4 dunne repen snijden. Hamreepjes in de breedte over lepels leggen. Mooie bergjes artisjokmousse op ham scheppen. Reepjes ham over mousse dichtvouwen. Garneren met kleine blaadjes basilicum. Lekker bij een glas champagne.

Reacties op Artisjokbasilicummousse met parmaham

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: