Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Gambas al ajillo garnalen in knoflooksaus


  • Ingredienten:
300 gram grote rauwe garnalen
4 grof gehakte teentjes knoflook
1 gehalveerde gedroogde rode peper zonder zaadjes
1/2 theelepel paprikapoeder
1 eetlepel fijngehakte peterselie
6 eetlepels olijfolie
grof zeezout
  • Beschrijving:
Verwijder de kop van de garnalen, bestrooi de garnalen met grof zout en laat dit ca. 10 minuten intrekken. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en de rode peper tot de knoflook lichtbruin is. Voeg de garnalen toe en bak ze op middelhoog vuur al roerend ca. 3 minuten tot ze roze kleuren.

Reacties op Gambas al ajillo garnalen in knoflooksaus

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: