Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Zalm en creme fraiche op geroosterd roggebrood


  • Ingredienten:
? 4 dunne plakjes roggebrood, in driehoekjes gesneden
? 5 eetl creme fraiche
? 1 eetl mierikswortel
? 1 eetl fijngesneden bieslook
? zeezout
? 150 g gerookte zalm in dunne plakjes
? grofgemalen zwarte peper
  • Beschrijving:
Verwarm de oven voor tot 175 graden C.
Leg de plakjes roggebrood op een vel bakpapier en rooster ze ongeveer 2 minuten, zodat ze in het midden nog zacht zijn.
Roer ondertussen de mierikswortel en de bieslook in een kleine kom door de creme fraiche.
Naar smaak mierikswortel en zout toevoegen.
Snijd de zalm in reepjes.
Leg de toastjes op een dienschaal.
Schep op elk stukje een toefje mierikswortelcreme.
Leg de reepjes zalm eroverheen, eventueel in charmante patroontjes.
Strooi wat gemalen peper over de zalm.

Reacties op Zalm en creme fraiche op geroosterd roggebrood

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: