Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Rosbiefrolletjes met rucola en roomkaas


  • Ingredienten:
80 gr sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 20 gr gedroogde tomaten op olie (uitgelekt) -
1 el olijfolie - ? 30 gr rucola - 150 gr roomkaas (bijv Mon Chou) - zout, peper - 20 plakken rosbief
Dressing: 1 el balsamico-azijn - 1 theel suiker - peper, zout - 2 el olijfolie
  • Beschrijving:
Sjalotjes en knoflook pellen en snipperen. Gedroogde tomaten fijnsnijden. 1 el olie verwarmen en daarin de sjalotjes en de knoflook`? 2 min al roerend bakken. Tomaatjes erbij en 1 min meebakken. Af laten koelen. Rucola wassen en goed afdrogen. ? 20 gram fijnsnijden met samen met de sjalotjes etc. door de roomkaas roeren. Afgedekt minimaal een uur laten intrekken.Op elke plak rosbief 2 a 3 rucolablaadjes leggen, wat van de roomkaas erover verdelen en oprollen. Koud en afgedekt wegzetten. Dressing maken van balsamico-azijn, peper, zout, wat suiker en olijfolie. Vlak voor het serveren over de rosbiefrolletjes sprenkelen.

Reacties op Rosbiefrolletjes met rucola en roomkaas

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: