Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Roastbeef met ui op roggebrood


  • Ingredienten:
500 gram runderfilet - 1 eetlepel olijfolie - 2 flinke rode uien - 1 eetlepel bruine suiker - 1 eetlepel rode wijnazijn - 1 roggebrood - 60 ml extra olijfolie - 2 eetlepels milde Engelse mosterd - 40 takjes verse peterselie
  • Beschrijving:
Snijd de uien in dunne ringen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak het vlees rondom bruin in een pan. Rooster het vlees 20 minuten in de oven en wikkel het in folie.Verhit de olie en bak de ui zacht. Voeg de suiker en azijn toe en roerbak tot de uien karamaliseren. Snijd het brood in plakken van 1 1/2 cm. Snijd elke plak in vieren. Bestrijk aan beide kanten met de extra olie en rooster ze aan beide kanten. Snijd het vlees in dunne plakken. Besmeer het brood met mosterd en lag daarop peterselie, rundvlees en ui.

Reacties op Roastbeef met ui op roggebrood

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: