Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Bladerdeeghapje met mozzarella en gedroogde tomate


  • Ingredienten:
10 plakjes bladerdeeg - 150 gr mozzarella - 3 eetl pijnboompitten - 5 gedroogde tomaten op olie (uitgelekt) - 1 eetl rode pesto - eidooier
  • Beschrijving:
Verwarm de oven voor op 200?C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg en snij deze in tweeen.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekepan. Laat de mozzarella goed uitlekken en snij deze in piepkleine blokjes. Snij de gedroogde tomaten in hele kleine stukjes. Klop de eidooier los. Hak 1 eetlepel pijnboomitten wat fijner.Vermeng de mozzarella met de gedroogde tomaten, de pesto en 2 eetl pijnboompitten. Leg op een zijde van een reep bladerdeeg een hoopje van dit mengsel. Vouw de andere helft er over heen en plak dit goed vast met water. Maak met een vork ribbeltjes rondom. Bestrijk de bladerdeeghapjes met losgeklopte eidooier en wat gehakte pijnboompitten. Bak ? 12-15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Reacties op Bladerdeeghapje met mozzarella en gedroogde tomate

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: