Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Gehaktballetjes in een saus van roommosterd en ho


  • Ingredienten:
400 gram gehakt 1 kleine ui gesnipperd
? tl gemalen kaneel
? tl gemberpoeder
Zout en peper
4 el gesnipperde peterselie
1 ei
50 gr boter
VOOR DE SAUS
1/8 liter zure room
? el citroensap
1 el vloeibare honing
1 el mosterd
2 el gesnipperde peterselie
  • Beschrijving:
Snipper de ui heel fijn. Doe het gehakt in een kom en voeg de ui, kaneel, gemberpoeder, zout en peper naar smaak, de peterselie en het ei toe. Kneed het mengsel goed door en bewaar ze tot gebruik afgedekt in de koelkast. MAAK DE SAUS Meng de zuren room met de rest van de ingredienten voor de saus. Doe de saus in een kom of schenk deze over de balletjes gehakt (persoonlijk lekkerder). Serveer de gehaktballetjes warm of koud met de saus.

Reacties op Gehaktballetjes in een saus van roommosterd en ho

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: