Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Een amuse van calvadosappel met pate


  • Ingredienten:
? zoetzure appel (elstar)
3 el calvados
50 gr roompate
8 kappertjes
Stervormige uitsteekvormpjes
  • Beschrijving:
Appels schillen en in 4 dunne plakken snijden. Uit elke plakje 2 sterretjes steken (of snijden) Calvados met sterretjes in kleine pan aan de kook brengen en 1 minuut zachtjes laten koken. Appelsterretjes n zeef laten uitlekken.
Pate met natgemaakt mes in 8 gelijke plakken snijden. Met koele hand pate tot 8 mooie gelijkmatige balletjes rollen. Balletjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
Appelsterretjes over vier grote lepels verdelen (zie foto). Op elk sterretje 1 pateballetje legen. Elk pateballetje met 2 kappertjes garneren.

Reacties op Een amuse van calvadosappel met pate

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: