Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Amuse van bladerdeeg gevuld met olijvenkaas en am


  • Ingredienten:
75 gr zwarte olijven 2 tl grove mosterd4 plakjes bladerdeeg100 gr amandelen25 gr parmezaanse kaas2 el verse basilicum 1/4 tl zout1/2 tl peper3 el olijfolie60 ml melk
  • Beschrijving:
Verwarm de oven voor op 200?CBekleed twee bakplaten met bakpapier. Pureer de ontpitte en gehakte olijven, gemalen amandelen, geraspte parmezaanse kaas, gehakte basilicum, olie, mosterd, zout en peper in de keukenmachine tot een pasta. Rol een plakje bladerdeeg iets uit en smeer er gelijkmatig de pasta op. Vouw de beide uiteinden naar het midden, waar ze elkaar raken. Vouw het deeg nog een keer op dezelfde manier. Bestrijk het deeg met de melk. Herhaal dit met de andere plakjes. Snij het deeg in plakjes van 1,5 cm. Leg ze iets uit elkaar, met snijrand naar boven, op een bakplaat en bak ze in 15-20 minuten goudbruin.

Reacties op Amuse van bladerdeeg gevuld met olijvenkaas en am

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: