Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Hampate


  • Ingredienten:
500 gram gekookte ham in stukken1 dl slagroom4-6 el mayonaise1 el geraspte limoenschilbeetje limoensap3 el grof gehakte ontvliesde pistachenootjeshalve tl tijmblaadjeshalve tl fijngesneden marjoleinzout en peper
  • Beschrijving:
Zet het hakmes in de kom van de keukenmachine. Doe de ham in de kom en pureer de ham met de pulse knop tot een grof mengsel. Voeg de slagroom, mayonaise, limoenschil, limoensap, nootjes, tijm en rozemarijn toe en pulse nog een aantal keren tot het mengsel homogeen is. Breng de pate op smaak met zout en peper. Doe de pate over in de vormpjes, strijk de bovenkant glad en laat ca. 3 uur in de koelkast opstijven. Stort de pate op kleine bordjes.

Reacties op Hampate

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: