Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Gebakken appelschijven met salami en rozijnen


  • Ingredienten:
1 eetl. rozijnen4 grote appels (bijv. Jonagold)4 plakken salami van 1/2 cm dik,
dezelfde middellijn als de appels30 gr. boter
  • Beschrijving:
Laat de rozijnen enkele uren in water wellen.Schil de appels en verwijder de klokhuizen
met behulp van een appelboor.Snijd een stukje van de boven- en onderkant van de appels.Snijd deze schijven appel in
kleine dobbelsteentjes.Snijd de appels horizontaal doormidden.Leg op 4 schijven appel
een plak salami.Dek de salami toe met een schijf appel.Verwarm de boter in een
koekenpan en bak de gevulde appelschijven aan beide kanten lichtbruin.Reken per kant
op ongeveer 5 minuten.Bak de in kleine stukjes gesneden boven en onderkant van de
appels en de uitgelekte rozijnen even mee.

Reacties op Gebakken appelschijven met salami en rozijnen

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: