Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Knolselderijstamppot met mosterdsaus


  • Ingredienten:
750 gr. aardappels, afkokers1 kleine knolselderij1 bosje bladselderijzout
peper4 eetl. mosterd1 1/4 dl. slagroom1 rookworst
  • Beschrijving:
Schil de aardappels.Schil de knolselderij.Snijd de knol in plakken en vervolgens in
blokjes.Hak de bladselderij fijn.Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar.Kook in een tweede pan in ongeveer dezelfde
tijd de blokjes knolselderij gaar.Giet de aardappels af en laat ze droog stomen.Giet
de knolselderij af.Verwarm de room met de mosterd.Maak van de gekookte aardappels
met behulp van een stamper puree.Roer de mosterdroom erdoor.Schep de knolselderij
blokjes en de bladselderij door de puree.

Reacties op Knolselderijstamppot met mosterdsaus

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: