Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Roggebrood met appelsalsa en paling


  • Ingredienten:
1 geschilde appel
1 eetlepel citroensap
? eetlepel gembersiroop
1 eetlepel fijngehakte kervel of bieslook
100 g paling (filet kant en klaar)
3 roggebroodjes (of bruin stokbrood.)
mayonaise
  • Beschrijving:
Snipper 1 geschilde appel en meng er 1 eetlepel citroensap, ? eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel fijngehakte kervel of bieslook door. Snijd 100 g paling in stukjes van 5 cm. Snijd 3 roggebroodjes elk in 3 stukjes en bestrijk ze dun met mayonaise. Leg de plakjes paling erop en schep de appelsalsa erover.

Reacties op Roggebrood met appelsalsa en paling

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: