Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Broccoli op roggebrood


  • Ingredienten:
enkele broccoli roosjes (8 - 12)
8 plakken Hollandse Gruyere
4 grote sneden roggebrood
2 el. geschaafde amandelen
  • Beschrijving:
Maak de broccoli schoon, gebruik alleen de roosjes (bewaar stelen voor de soep) en blancheer deze 2-3 minuten. Laat ze
goed uitlekken.
Beleg elke snede roggebrood met een plak kaas, verdeel
broccoliroosjes hierover en dek het geheel af met de met de tweede
plak kaas. Bak de sneetjes in het midden van een voorverwarmde de oven van 220 C tot de kaas gesmolten is.
Rooster ondertussen de geschaafde amandelen goudbruin verdeel deze voor het serveren over de roggebroodsneetjes.

Reacties op Broccoli op roggebrood

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: