Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Ciabattina s met mozzarellakaas en tomaatjes


  • Ingredienten:
4 individuele ciabattina-broodjes (vierkanten)
- 30 g boter
- 8 blaadjes basilicum
- peper en zout
- balsamico azijn
- 1 a 2 mozzarellakaasje
- 2 tomaten
- olijfolie
  • Beschrijving:
De boter zacht laten worden en mengen met zout, peper en versnipperde basilicum. De broodjes opensnijden en de binnenkant besmeren met kruidenboter. De tomaten in dunne plakjes snijden. Een laag tomaat in de broodjes leggen. Daarop enkele plakjes mozzarellakaas schikken en opnieuw enkele plakjes tomaat aanbrengen. Het beleg in ieder broodje besprenkelen met een koffielepel olijfolie vermengd met enkele druppels aceto balsamico. Kruiden met een weinig zwarte peper uit de pepermolen en garneren met blaadjes basilicum.

Reacties op Ciabattina s met mozzarellakaas en tomaatjes

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: