Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Pinda s knapperige gekruide


  • Ingredienten:
250 ml bietensap
250 ml appelsap
500 g gepelde ongezouten pinda's
2 eetlepels honing
100 ml appelazijn
frituurolie
zout
  • Beschrijving:
Breng het bietensap met het appelsap aan de kook en kook hierin de pinda's zachtjes 5 minuten. Giet ze af en laat ze afkoelen.
Verwarm in een grote koekenpan de honing en de appelazijn en laat dit tot een siroop inkoken.
Verhit de frituutolie tot 140 °C en frituur de pinda's 5 tot 6 minuten; schep ze eruit, schud ze goed uit en doe ze in de siroop in de koekenpan; laat ze op hoog vuur staan tot de siroop is opgenomen. Zout de pinda's en laat ze op een bakplaat afkoelen tot ze knapperig zijn.

Reacties op Pinda s knapperige gekruide

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: