Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Broodpasteitjes met gepocheerde eieren


  • Ingredienten:
4 sneden Casinobrood van elk 5 cm dik
50 gram gesmolten boter
1 pakje of zakje hollandaisesaus
4 eieren
1 doosje tuinkers
  • Beschrijving:
Verwarm de oven voor op 180?C. Steek met een uitsteekring of snijd met een mes het brood rond uit zodat er vier ronde plakken met een doorsnee van circa 8 cm zijn. Steek er met een uitsteekvormpje met een doorsnee van 5 cm ringen uit. Snijd een plakje van de binnenste ring en leg dat als bodempje terug op zijn plaats. Op deze manier ontstaan er bakjes met een rand van ruim 1 cm dik. Bestrijk ze van binnen en van buiten rondom met een kwastje met de gesmolten boter, zet ze op de bakplaat en laat ze in de voorverwarmde oven in 10 tot 15 minuten knapperig en goudbruin bakken. Laat ze afkoelen.Warm de broodpasteitjes eventueel op in een oven van 100?C. Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren zacht, pel ze of laat ze op keukenpapier uitlekken. Zet de pasteitjes op de borden, leg in ieder pasteitje een ei en schep er een lepel saus over. Knip er de tuinkers over en serveer meteen.

Reacties op Broodpasteitjes met gepocheerde eieren

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: