Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Cajun submarine sandwich


  • Ingredienten:
1 limoen (of citroen), 2,5 dl halvanaise, 2 eetlepels cajunkruiden ,tabasco, 1 teentje knoflook, 5 takjes kervel, 1 bakje bleekselderij rauwkost,

2 voorgehakken Franse stokbroden, 100 g lichtbelegen kaas,1 pakje kalkoenschnitzels a la minute,
2 eetlepels olie, 1,2 zakje slamelange.
  • Beschrijving:
Oven voorverwarmen Op 225 'C of gasovenstand Limoen goed schoonboenen. Schil eraf raspen. 1imoen uitpersen. In kom halvanaise, limoenrasp en -sap en eetlepel cajunkruiden door elkaar kloppen. Pittig op smaak brengen met tabasco. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Van kervel steeltjes afsnijden. Met scherp mes blaadjes fijnsnijden. Kervel en rauwkost door halvanaise roeren.

Stokbroden ca. 10 minuten in oven leggen. Intussen van de kaas korstjes afsnijden.De kaas in reepjes van ca. 2 cm snijden.Vlees bestrooien met rest van cajunkruiden. In koekenpan olie verhitten. Vlees in ca. 3 minuten gaarbakken, halverwege keren.

Vlees iets laten afkoelen en in schuine repen snijden.Stokbrood door midden snijden en open snijden. De rauwkost/mayonaise erop leggen,het kalkoenvlees daarop en daarop de kaasreepjes.EETSMAKKELIJK

Reacties op Cajun submarine sandwich

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: