Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Champignons gevuld met pestoroomcreme


  • Ingredienten:
20 grote champignons - 4 gedroogde tomaten - 200 gr verse roomkaas (bijv Mon Chou en van AH) - 2 eetl rode pesto (AH) - 2 eetl fijngeknipte peterselie - 1 glas witte wijn - 1 verkruimelde bouillontablet - geraspte belegen kaas.
  • Beschrijving:
Gedroogde tomaten fijnsnijden. Roomkaas vermengen met gedroogde tomaten en pesto en 1 eetl fijngeknipte peterselie. Steeltjes uit champignons halen en champignons schoonmaken.Oven voorverwarmen op 200gr.C. Witte wijn + verkruimelde bouillontablet in de schaal gieten. Champignons vullen met roomkaaspesto. Naast elkaar in de schaal zetten. Bestrooien met geraspte kaas. 20 minuten in de oven. Garneren met peterselie.

Reacties op Champignons gevuld met pestoroomcreme

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: