Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Cocktailgarnalen in borrelglaasjes


  • Ingredienten:
1 stukje gember van ca. 4 cm, 2 dl witte wijn, 1 pot visfond (380 ml), 1/8 l slagroom, zout/peper, 1 teentje knoflook, 3 eetl. olie, 125 gr cocktailgarnalen, keukenpapier, 6 borrelglaasjes
  • Beschrijving:
Gmeber schillen en in plakjes snijden. In pan gember, fond en wijn aan de kook brengen en op hoog vuur tot 1/3 van hoeveelheid vocht laten inkoken. Knoflook pellen en halveren. Cocktailgarnalen goed papier. In wok olie verhitten. Knoflook en cocktailgaranalen ca. 2 a 3 minuten in hete olie bakken. Room bij ingekookt vocht schenken en op hoog vuur tot helft laten inkoken. Gember uit pan scheppen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Cocktailgaranalen over borrelglaasjes verdelen. Saus erover schenken. Direct serveren.

Reacties op Cocktailgarnalen in borrelglaasjes

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: