Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Kastanjechampignons met ansjovisvulling


  • Ingredienten:
= 20 kastanje champignon schoongeborsteld en van steeltjes ontdaan
= 2 el olie
= 1 el citroensap= zout en peper
= 8 ansjovisfilets
= 2 el slagroom
= 100 gr roomkaas
=1 el pesto
= 2 el fijgeknipte bieslook
  • Beschrijving:
de champignons bakken in de olie. bedruppelen met citroensap en bestrooien met peper en zout. ca 2 min smoren. inde tussen tijd de asjovisfiletjes kleinsnijden en fijnwrijven met een vork. de roomkaas, slagroom en pesto vermengen met de ansjovis dit op smaak brengen met peper en zout. de warme chamoignons vullen met de ansjoviscreme en direct serveren

Reacties op Kastanjechampignons met ansjovisvulling

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: