Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Een pasteitje met garnalenknoflookragout


  • Ingredienten:
6 plakjes diepvriesdeeg voor hartige taart 3 el olijfolie 3 teentjes knoflook, in plakjes 1 tl chilipoeder 250 gram roze garnalen 2 dl Culinaire room zout en peper 2 el fijngesneden peterselie
  • Beschrijving:
Verwarm de oven voor op 200 graden.Laat de plakjes deeg ontdooien en snij ze in vieren. Vet de muffinvormen in en bekleed elke holte met en stukje deeg, Bestrijk het deeg dun met olijfolie. Bak de pasteibakjes in de oven in 5-10 minuten goudbruin en gaar. Wip ze direct uit de oven uit de holtes, Verwarm de olijfolie in een wok en fruit de plakjes knoflook heel zachtjes tot ze beginnen te kleuren. Schep het chilipoeder en de garnalen erdoor en bak alles nog ca. 2 minuten op zacht vuur. Roer de room erdoor en verwarm het geheel tot een mooi gebonden saus ontstaat, Voeg zout en peper naar smaak toe en roer de peterselie erdoor, Verwarm de garnalenragout eventueel opnieuw op heel zacht vuur en schep de ragout in de pasteibakjes. Zet de bakjes op een schaal.

Reacties op Een pasteitje met garnalenknoflookragout

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: