Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Stokbrood met geroosterde notentapenade en rucola


  • Ingredienten:
100g blanke hazelnoten, 125g rucola, 50g geraspte parmezaanse kaas, 2 eetlepels rozijnen(30g), 5 eetlepels olijfolie extra vierge, zout, peper, 1 ciabatta brood.
  • Beschrijving:
Verwarm de oven voor op 200?C(hetelucht 180?C). Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan. Was de rucola en houd 1/4 apart. Maal in de keukenmachine de rucola(3/4 deel) met de hazelnoten, kaas en de rozijnen met behulp van de impulsknop grof. Schenk de olijfolie tijdens het malen langszaam bij het notenmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Bak het brood midden in de oven af volgens de gebruiksaanwijzing. Laat het brood iets afkoelen en snij het in plakken. Serveer het brood met de notenapenade en de rest van de rucola.

Reacties op Stokbrood met geroosterde notentapenade en rucola

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: