Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Gekarameliseerde appel en roquefort op roggebrood


  • Ingredienten:
3 appels, golden delicious - 2 eetlepels citroensap - 1/2 kop poedersuiker - 30 gram boter - 175 gram roquefort - 1/4 kop walnoten - 1 stengel bleekselderij - 250 gram zwart roggebroodrondjes
  • Beschrijving:
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd elke appel in 8 partjes. Bestrijk de partjes met citroensap en strooi er flink wat poedersuiker over. Verhit de boter in de koekenpan. Bak als de boter schuimt enkele partjes tot ze een bruin karamellaagje hebben. Laat ze op alu-folie afkoelen en herhaal dit met de rest van de partjes. Doe eventueel extra boter in de epan.Verkruimel de kaas. Hak de walnoten fijn. Snijd de bleekselderij fijn. Meng de kaas, walnoten en bleekselderij. Schep wat kaasmengsel op de roggebroodrondjes en leg daarop een appelpartje. Garneer met een blaadje selderij.

Reacties op Gekarameliseerde appel en roquefort op roggebrood

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: