Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Gamba s met pikante knoflooksaus


  • Ingredienten:
ong. 20 gamba's, 0,5 ltr zonnebloemolie, 5 teentjes knoflook, fijngesneden
selderij, pikante chilisaus (uit flesje)
roomculinair of creme fraise
  • Beschrijving:
In de fles zonnebloemolie teentjes knoflook (fijnhakken) en selderij erbij doen.
Fles marinade kan maandenlang in de koelkast bewaard worden.
Kant en klare gamba's ontdoen van darmkanaal en ong. 2 uur
in de marinade leggen.Gamba's in ongeveer 4 min. wokken, olie afgieten.daarna erbij doen een beetje roomculinair en pikante chilisaus even laten sudderen , daarna heerlijk smullen bij een glaasje witte wijn

Reacties op Gamba s met pikante knoflooksaus

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: