Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Abrikozenroomkaas pittig koud


  • Ingredienten:
150 gr verse roomkaas
2 eetlepels abrikozenjam
1 theelepel gemberpoeder
3 grote bladeren ijsbergsla
20 salade rago├╗tcups
1 theelepel paprikapoeder
  • Beschrijving:
In kom roomkaas, jam en gemberpoeder mengen. Overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.
Sla schoonmaken, wassen en blaadjes uitslaan. Met (kartel)schaar rondjes van ┬▒ 5 cm doorsnee knippen. Rondjes tot midden inknippen. Cups met slarondjes bekleden.
Abrikozenroomkaas op sla spuiten. Bestrooien met paprikapoeder.

Reacties op Abrikozenroomkaas pittig koud

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: