Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Bruschetta zalm en asperges


  • Ingredienten:
1 Italiaans brood - 1/4 kop olijfolie - 2 teentjes knoflook - 125 gram zachte roomkaas - 1 bosje asperges - 200 gram gerookte zalm - 1 eetlepel olijfolie - 150 gram kappertjes
  • Beschrijving:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het brood in 1 1/2 dikke plakken en snijd de plakken in vieren. Vet de bakplaat in en leg de broodjes erop.Schenk de rest van de olijfolie in een kommetje, pers de knoflook erboven uit en meng het goed. Bestrijk de broodjes met knoflookolie. Bak de broodjes 15 minuten tot het lichtbruin en knapperig is en halverwege het bakken keren. Neem de broodjes uit de oven en laat ze afkoelen. Smeer de roomkaas op de bruschetta's. Snijd de houtige uiteinden van de asperges en snijd ze in 4 stukjes. Leg ze samen met de zalm op de roomkaas en bestrooi het met vers gemalen zwarte peper. Bak de kappertjes in hete olie iets knapperig en strooi ze over de zalm.

Reacties op Bruschetta zalm en asperges

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: