Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Antipasti crostini met levermousse


  • Ingredienten:
Crostini's (zie mijn recept), 200 g kippenlevers, 3 el olijfolie, 1 klein ui (fijn gehakt), 2 teentjes knoflook (geperst) 1 el salie, 2 el droge marsala, 2 el mascarpone, zout en peper.
  • Beschrijving:
Ontdoe de levers van witte velletjes en draadjes. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bakde ui in 1 a 2 minuten zacht. Schuif de ui naar de rand van de pan. Voeg de levers toe en bak ze lichtbruin aan alle kanten. Voeg knoflook en salie toe en bak ze een minuut. Doe de marsala erbij en kook het vocht wat in. Breng op smaak met zout en peper en hak het mengsel fijn. Roer tenslotte de mascarpone erdoor.

Reacties op Antipasti crostini met levermousse

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: