Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Ansjovis gemarineerd


  • Ingredienten:
450 g verse ansjovis
sap van 1 citroen
1 theelepel gehakte rode chilipeper
1 teentje knoflook
1 lepel gehakte gladde peterselie
50 g olijfolie
zout
peper

Kan ook met verse sardines, sprot of kleine makrelen.
  • Beschrijving:
Maak de vis schoon, knijp de koppen eraf en trek ze eraf, zodat de ingewanden gelijk meekomen. Ga langs de bovenkant van elke vis en knijp de ruggengraat mee, dat moet makkelijk lukken.
Leg de filets met het vel omlaag in een schaal en schenk de citroensap erover. Laat 20 minuten marineren, de vis wordt stevig.
Giet het teveel aan citroensap af en strooi de overige ingredienten erover, laat 24 uur in de koelkast marineren.

Reacties op Ansjovis gemarineerd

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: