Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Brood geroosterd met schelvismousse


  • Ingredienten:
1 sjalotje
75 g gerookte forelfilet
50 g zachte verse roomkaas zoals Mon Chou
1 theelepel citroensap
zout
peper
4 sneetjes witbrood
4 blaadjes eikenbladsla
  • Beschrijving:
Snipper de sjalot zeer fijn. Pureer met de forel tot een gladde massa. Draai de Mon Chou erdoor. Op smaak brengen met peper, zout en citroensap.
Doe in een spuitzak met kartelmond en laat in de koelkast 2 uur opstijven (dit kan al 2 dagen van tevoren).

Rooster het brood en druk er met een glas rondjes uit van ca.7 cm doorsnee. Laat afkoelen.
Verdeel de sla over 4 bordjes, leg de broodrondjes erop en spuit de mousse daarop.

Reacties op Brood geroosterd met schelvismousse

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: