Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Gehaktballetjes gevuld met spinazie en roomkaas


  • Ingredienten:
100 gr. fijngehakte, gekookte spinazie100 gr. verse roomkaas
met tuinkruiden2 teentjes knoflook350 gr. kalfsgehaktzout
peper2 theel. paprikapoeder2 eetl. olijfolie2 losgeklopte
eierenpaneermeelolie om te frituren
  • Beschrijving:
Kook de spinazie en laat het afkoelen.Hak de spinazie heel fijn.
Voeg de roomkaas toe aan de spinazie en verdeel het geheel in 12
porties.Pel en snijd de teentjes knoflook fijn.Meng ze met het
gehakt in een ruime kom met een theelepel zout, een theelepel peper,
wat paprikapoeder, de tijm, de knoflook, 2 eetlepels olijfolie, 1 ei
en4 eetlepels paneermeel.Vorm er 12 platte lapjes van.Leg op
elk een portie spinazieroomkaas.Vouw het gehakt om de
spinazieroomkaas heen.Wentel de gevulde gehaktballetjes eerst door het losgeklopte ei en
vervolgens door het paneermeel zodat ze er helemaal mee bedekt zijn.
Frituur ze per 6 tegelijk, in de hete olie (170 graden) goudbruin en
gaar.

Reacties op Gehaktballetjes gevuld met spinazie en roomkaas

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: