Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Croissant met pesto en geitenkaas


  • Ingredienten:
1Pak grote croissants ( danone)12theel rode pesto,12 stukjes zachte geitenkaas of feta,1 ei.wat bloem om werkplek te bestrooien.
  • Beschrijving:
Rol het deeg uit op een bestoven werkplek.Snijdt de driehoeken door de midden zodat er 12 driehoeken ontstaanLeg op iedere driehoekje een theelepel rode pesto en een stukje geitenkaas.Rol nu het deeg op van de breede kant naar de punt en leg ze op een vetvrij papier bekleed bakblik.Bestrijken met losgeklopt eigeel en ca 10min laten rusten.Afbakken in een voorverwarmde oven van 200gr (in ca 8 min)

Reacties op Croissant met pesto en geitenkaas

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: