Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Deens smorrebrod met roerei en garnalen


  • Ingredienten:
2 sneetjes lichtbruin roggebrood, 1 el boter, 2 blaadjes kropsla, 2 eieren, 2 el melk of room, 25 g geraspte belegen kaas
zout, versgemalen peper, 1 el verse basilicum, 25 g (Hollandse) garnalen, 2 kerstomaatjes
  • Beschrijving:
Snij de basilicum in reepjes. Halveer de kerstomaatjes.Besmeer de sneetjes roggebrood dun met boter en leg er een blaadje sla op. Druk dit iets plat. Klop in een kom de eieren los met de melk en kaas en zout en peper naar smaak. Smelt de rest van de boter in een steelpan en voeg het eimengsel toe. Laat het ei al roerende op zacht vuur stollen tot het glanst. Schep de helft van de basilicum en garnaaltjes erdoor. Schep het roerei, de garnalen en basilicum op de sneetjes roggebrood en verdeel de kerstomaatjes erover.

Reacties op Deens smorrebrod met roerei en garnalen

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: