Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Brood met roerei en kippenlevertjes


  • Ingredienten:
500 gr. kippenlevertjes50 gr. boter1 fijngehakte grote ui1 klein laurierblaadje
zouttabasco1 theel. Worcestershiresauce6 grote, losgeklopte eieren1 eetl.
gehakte peterselie
  • Beschrijving:
Maak de kippenlevertjes schoon en snijd ze in vieren.Fruit de fijngehakte ui in de helft
van de boter tot ze glazig zijn.Doe er het laurierblaadje bij, de stukjes kippenlever,
zout en tabasco naar smaak.Neem het laurierblaadje eruit als de levertjes lichtbruin
gekleurd zijn.Haal de kippenlevertjes uit de pan en houdt ze warm in een schaal.Maak van de eieren, Worcestershiresauce, zout en tabasco in de rest van de boter roereieren.
Rooster 4 sneetjes witbrood goudbruin.Besmeer de toast dun met (room)boter en verdeel er
het roerei over.Rangschik hieroverheen de kippenlevertjes.

Reacties op Brood met roerei en kippenlevertjes

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: