Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Roerei met asperges


  • Ingredienten:
20g amandelschaafdel(Baukje), 6 groene asperges, 1 eetlepel boter, ca. 10 sprietjes bieslook, 2 eieren , 1 eetlepel slagroom, zout, peper.
  • Beschrijving:
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin. Was de asperges, verwijder de uiteinden(ca. 2cm) en snij de asperges in schuine stukjes van ca. 2cm. Verhit de boter in de koekenpan en bak de aspergestukjes ca. 3 minuten. Was en knip de bieslook fijn. Klop de eieren los met de slagroom en voeg de bieslook toe. Breng op smaak met zout en royaal peper. Schenk het eimengsel over de asperges in de pan. Roer met een houten lepel het eimengsel door het midden, totdat het voldoende gestold is(moet iets vochtig blijven). Bestrooi het roerei met het amandelschaafsel.

Reacties op Roerei met asperges

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: