Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Champignonhoedje met rosbief gemarineerd


  • Ingredienten:
4 kleine champignons
3 lepels droge witte wijn
1/2 lepel citroensap
1 lepel olie
zout
peper
1 teentje knoflook
4 toefjes peterselie
1 plakje rosbief
  • Beschrijving:
Haal de steeltjes van de champignons.
Breng wijn, citroensap, olie, zout en peper aan de kook, pers de knoflook erboven uit. Schep de peterselie erdoor. Laat 3 minuten op zacht vuur koken. Haal van het vuur en laat de champignonhoedjes er in afkoelen en 2 uur marineren.
Snij de rosbief in de lengte in 8 reepjes.
Neem de hoedjes uit de marinade en laat uitlekken. Wikkel kruiselings 2 rosbiefreepjes om elk hoedje en doe de uiteinden in de hoedjes.
Garneren met een gemarineerd toefje peterselie.

Reacties op Champignonhoedje met rosbief gemarineerd

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: