Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Rempejek met pinda s warm


  • Ingredienten:
250 g rijstebloem
2 lepels gemalen amandelen
1 ui
2 teentjes knoflook
2 theelepels ketumbar
2 1/2-3 dl kokosmelk
150 g gepelde pinda's
zout
peper
olie
  • Beschrijving:
250 gr rijstebloem mengen met 2 eetlepels gemalen amandelen, 1 geraspte kleine ui, 2 geperste teentjes knoflook en 2 theelepels gemalen ketoembar.
Het rijstebloemmengsel mengen met 2 1/2-3 dl kokosmelk tot een glad dun beslag.
150 gr gepelde pinda's, zout en peper erdoor roeren.
Ruim olie in een pan verhitten. Steeds 1 lepel beslag langzaam in de pan schenken en het beslag met de lepel iets uitstrijken. Op middelhoog vuur dunne knapperige lichtbruine rempejek bakken. Halverwege keren.

Reacties op Rempejek met pinda s warm

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: