Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Bourgondische roereieren


  • Ingredienten:
8 eieren, 30 gram boter, 2 el bloem, 1 klein blikje champignons, 1 ui, 0,2 l. rode wijn, 1 teentje knoflook, 200 gram ontbijtspek, 1 tl. provencaalse kruiden
  • Beschrijving:
verhit de boter in de wok en fruit hierin de gesnipperde ui glazig. Bak het in snippers gesneden ontbijtspek mee. Voeg de champignons en het geperste teentje knoflook toe. Strooi de bloem in de wok, roer alles goed door elkar en laat het met de wijn 5 minuten sudderen.
Klop intussen de eieren los en giet ze vervolgens in de wok. Blijf roeren tot de eieren gestold zijn, maar nog wel glnzend uitzien. Garneer de roereieren met de provencaalse kruiden.

Reacties op Bourgondische roereieren

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: