Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Croissants met zalm


  • Ingredienten:
Vulsel: 200g verse zalm of uit blik, 80 g geraspte Sbrinz SWITZERLAND, 1 gehakte sjalot, 1 takje gehakte dille, 2 eetlepels room, peper, zout, wat geraspte citroenschil. 500 g bladerdeeg, 1 geklutst ei.
  • Beschrijving:
Meng al de ingredienten voor het vulsel. Rol het deeg uit tot ongeveer 2 cm dikte en verdeel het in twee rechthoeken van 35 bij 25 cm. Snijd er dan driehoeken uit van 7 cm breed en 25 cm lang. Leg 1 theelepel vulsel op elke driehoek en rol die dicht vanaf de korte zijde naar de punt toe. Schik op een bakplaat die met koud water is gespoeld, bestrijk met geklutst ei en laat 15 min. staan op een koele plaats. Zet dan 15 tot 20 min. in een voorverwarmde oven (220 ?C). Haal uit de oven en laat afkoelen.

Reacties op Croissants met zalm

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: