Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Fricandeau met tonijnmousse en rucolasla


  • Ingredienten:
1 blikje tonijn op olie, 1 teentje knoflook, 12 zwarte olijven. 2-3 eetlepels geknipte verse koriander, 2-3 eetlepels halvanaise . zout en peper. ongeveer 16 plakjes fricandeau (vleeswaar)bakje rucolasla beetje paprikapoeder
  • Beschrijving:
tonijn afgieten en mayonaise erdoor,koriander en knolook, geperst, zout en peper. zwarte olijven in keukenmachine klein maken.erdoor scheppen. paprikapoeder erdoorheen mengen.
op plakje fricandeau beetje tonijnmousse smeren en een paar blaadjes rucola leggen zodat het , wanneer je de fricandeau oprolt, de blaadjes uitsteken.
zo alle plakjes beleggen en oprollen.
heerlijk bij de borrel ,maar ook als hoofdgerecht in combinatie met andere tapas.

Reacties op Fricandeau met tonijnmousse en rucolasla

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: