Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Aardappelchips met dipsaus


  • Ingredienten:
500 rode aardappelen - 3 dl olijfolie - 1/2 eetl. kerriepoeder - 1 eetl. dille - 1 theel. zeezout - voor de dip: 3 eetl. yoghurt - 1 zakje fiesta dipsaus
  • Beschrijving:
Borstel de aardappelen onder stromend water schoon. schaaf de aardappelen met een kaasschaaf tot chips. Laat de chips onder water staan tot gebruik, dep ze vlak voor het gebruik zorgvuldig droog met keukenpapier. Verhit de olijfolie in een wok en bak de chips in zeer kleine porties in ca. 2 minuten gaar. laat ze uitlekken op keukenpapier. Frituur ze nogmaals ca. 2 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn. laat ze uitlekken op keukenpapier. bestrooi 1/3 deel van de chips met het kerriepoeder, 1/3 deel met de dille en 1/3 deel met het zeezout. roer een dipsaus van de yoghurt met 1 eetl. water en het dipsauspoeder.

Reacties op Aardappelchips met dipsaus

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: